Retourbeleid

1. U kunt geld terug te krijgen voor defecte, beschadigde of verkeerd verzonden items, Size Deviation & Kleur Mismatch problemen, etc.

2. U zult begrijpen dat jurken die niet goed maar in overeenstemming passen aan de specificaties die u besteld kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

3. Het is niet toegestaan om te ruilen of terug te betalen voor de situatie van de "Alles is goed, maar ik hou niet van." (Bang in dit geval, kun je niet de jurk terug te keren als de enige reden is dat je ze niet willen. Als de jurk ofwel regelmatige grootte of de klant maat te bestellen vanuit het niets wordt gedaan, als u ze terug te keren, kunnen we nauwelijks een andere klant om deze jurk te verkopen.)

Opmerking: Voor gedetailleerde terugkeerbeleid, lees het volgende beleid.

Algemeen Beleid van de terugkeer

1. Neem contact op Missydress.be Customer Service E-mail([email protected]) om het terugkeerproces binnen 7 dagen te starten na ontvangst van uw product (en).

Houd er rekening mee dat wij accepteren alleen producten in hun originele staat, en we kunnen niet alle producten die worden geretourneerd zonder onze toestemming te verwerken. Als u een of meer onderdelen van uw bestelling terug te keren, moet u contact opnemen met de klantenservice op Contacteer ons en het verkrijgen van een "product Return" vorm die moet worden opgenomen met uw pakket.

2. Mis-verzonden producten: Zodra we uw verkeerd verzonden items hebben bevestigd (post verzonden was niet bevolen punt), zullen wij verantwoordelijk voor post ruil. U kunt ook het product retourneren en krijgt een volledige terugbetaling.

3. Kleur Fouten: Als de kleur van het item ontvangen is niet wat is besteld, bent u gekwalificeerd om een volledige terugbetaling te krijgen.

Houd er rekening mee dat we geen geretourneerde artikelen door het kleurverschil die wordt veroorzaakt door uw monitor of de weersomstandigheden zal accepteren.

Specifieke Voorwaarden van onze jurken

Bestellings-annulering

Wij begrijpen dat het een zeer belangrijke onderneming om een jurk voor uw speciale gelegenheid te bestellen, en onze annuleringsvoorwaarden is gemaakt met Met dit in het achterhoofd. Het is echter belangrijk op te merken dat onze jurken op bestelling gemaakt, en zodra het op maat maken is begonnen op materialen die niet kunnen worden hergebruikt. Het goede nieuws is dat na het plaatsen van uw bestelling, is er nog tijd voor u om uw gedachten te veranderen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze annuleringsvoorwaarden hieronder.

Annuleringsvoorwaarden

- Onbetaalde bestellingen automatisch geannuleerd na 3 dagen. We ontvangen honderden testorden elke dag die onze leden gebruiken om bepaalde inhoud winkelwagen citeren en sla de factuur voor latere referentie.

- Bestellingen geannuleerd binnen 6 uur na bevestiging van de betaling, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

- Bestellingen geannuleerd 6 tot 12 uur na bevestiging van de betaling in aanmerking komen voor een gedeeltelijke terugbetaling, bestaande uit de volledige verzendkosten en 90% van de aankoopprijs zijn, met het oog op de materiële kosten te dekken.

- Bestellingen geannuleerd 12 tot 24 uur na bevestiging van de betaling in aanmerking komen voor een gedeeltelijke terugbetaling, bestaande uit de volledige verzendkosten en 70% van de aankoopprijs zijn, met het oog op de materiële kosten en de noodzakelijke arbeid kosten te dekken.

- Bestellingen geannuleerd meer dan 24 uur na bevestiging van de betaling in aanmerking komen voor een gedeeltelijke terugbetaling (50% van de jurk gekocht prijs bij de meeste), bestaande uit de volledige verzendkosten.

- Zodra uw bestelling is verzonden, kan het niet meer worden geannuleerd.

- Bestellingen die niet binnen 72 uur worden betaald, wordt automatisch geannuleerd door ons systeem.

Als u wilt uw bestelling te annuleren, klik dan contact op om verder te gaan.

Terug te keren voor vervanging of terugbetaling

Uw tevredenheid is van het grootste belang voor de Missydress.be Team. Bij de aankomst van uw pakket, wordt gesuggereerd dat u controleren en ervoor zorgen dat de jurk is gemaakt in overeenstemming met uw bestelling specificaties. Probeer op je jurk zo snel mogelijk te veranderen, het verwijderen van de labels, of het wassen van de jurk.

Als u terug of ruilen jurken of accessoires, dan kunt u ervoor zorgen dat ze in hun oorspronkelijke voorwaarden - ongedragen, ongewassen, ongewijzigd, onbeschadigd, schoon, vrij van pluizen en haar en met tags intact en aangesloten.

Defecte, beschadigde of verkeerd verzonden items

U bent bevoegd om een volledige terugbetaling te krijgen als je items zijn defecte, beschadigde of verkeerd verzonden. Als u denkt dat uw items werden beschadigd tijdens de bevalling, moet u eerst "bewijs van de schade" documentatie van uw levering vervoerder, die moet worden opgenomen in de geretourneerde pakket.

Indien u wenst te betalen, moet u de kosten van verzending van het product terug naar ons te dekken. Na terugkomst van de jurk, zullen we de jurk te inspecteren om ervoor te zorgen dat het defect was onze verantwoordelijkheid, waarop wij u een volledige restitutie zal bieden binnen 16-20 dagen. Echter, als het defect binnen voormelde 10% verschil, kunnen we alleen bieden u een gedeeltelijke terugbetaling van 20% -50%. Wij hopen dat u kunt begrijpen.

Sizing of Fitting Issues

Als al onze jurken worden met de hand genaaid en op maat, kan de afgewerkte jurk variëren met ongeveer een centimeter in beide richtingen van de opgegeven metingen. Om ervoor te zorgen dat je jurk nog steeds je perfect passen, hebben onze kleermakers gemaakt al onze jurken met extra stof in de naden te kleine omvang aanpassingen mogelijk te maken.

grootte Deviation

Als uw maat verschilt van de specificaties van uw bestelling door meer dan een inch, aarzel dan niet om te kiezen uit de volgende opties:

U wordt aangemoedigd om een lokale kleermaker om aanpassingen te maken te vinden. In dit geval, zullen wij u vergoeden voor maximaal 10% van de prijs van het product als het afstemmen van de kosten. Als u deze optie kiest, vergeet dan niet om een ontvangstbewijs van uw op maat als een kopie ervan moet worden verstrekt bij het aanvragen van terugbetaling.

Het is toegestaan om terug te sturen de jurk voor gratis verbouwingen, maar je moet betalen voor de heen en weer verzendkosten. (Zonder bevestiging customer service afdeling, wij niet uw zaak te accepteren.)

Dress is het formaat dat u bestelde, maar niet past

U zult begrijpen dat jurken die niet goed maar in overeenstemming passen aan de specificaties die u besteld kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

U kunt naar een lokale kleermaker of een professionele naaister om de jurk re-sized hebben op eigen kosten:

Let op: als uw bestelling specificaties verschillen ook sterk van de uiteindelijke dimensionering verzoek, re-sizing misschien niet mogelijk.

Kleur Mismatch

De instellingen van uw computerscherm kan de kleur van de getoonde foto's op Missydress.be veranderen. Lichte kleur aberratie van je jurk en de kleur op het scherm kan niet zeggen dat de jurk is defect of verkeerd verzonden. Echter, als je positief dat u het item in een verkeerde kleur, neem dan contact op met de klantenservice om te kijken of een terugkeer of terugbetaling is mogelijk.

terugkeerproces

1. Stuur een terugkeer verzoek om [email protected] voor Customer Service binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. Gelieve te omvatten een uitleg en foto's met vermelding van de reden van uw rendement.

Houd er rekening mee dat het rendement niet worden geaccepteerd zonder voorafgaande toestemming van Missydress.be Customer Service.

2. Zodra onze Customer Service uw verzoek heeft goedgekeurd, zullen wij u voorzien van retouradres evenals een Product Return formulier dat moet worden ingevuld en bij uw terugkeer. Stuurt u het item (s) via uw plaatselijke postkantoor binnen 3-5 werkdagen als je eenmaal het formulier hebben ontvangen. Omvatten de Product Return formulier met uw terugkeer. Gelieve niet te gebruiken koerier instantie als UPS, DHL en FedEx om het pakket terug te keren omdat we niet zullen betalen voor de aangepaste vergoeding die zou kunnen ontstaan.

3. Na ontvangst op onze locatie, zal uw rendement worden verwerkt binnen 24 uur. Zodra uw rendement is bevestigd en gecontroleerd, staat u maximaal twee facturering cycli om te kunnen worden bijgeschreven op uw rekening.

Houd er rekening mee dat de items terug in onaanvaardbare toestand niet als restitutie zal worden verwerkt en zal terug naar u worden verstuurd.