Privacybeleid

Bij MissyDress.be, ons doel is om uw shopping ervaring veilig, gemakkelijk en zorgeloos te maken. Onze privacy en veiligheid programma's ervoor te zorgen dat elke transactie die op onze site is 100% veilig en gegarandeerd is.

Welke informatie verzamelen wij?

De aard van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u van ons vraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product uit deze website kunnen we gegevens verzamelen kopen, zoals uw naam, adres, afleveradres en factuuradres, en andere informatie om uw aankoop relevant.

Zoals we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, gaan wij ervan uit dat u toestemming hebt gegeven om het verzamelen van alle informatie die u bij ons terecht voor gebruik in overeenstemming met deze Verklaring verstrekt, tenzij u ons vertellen anders.

Hoe verzamelen we informatie

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u te maken met ons via e-mail, zullen wij geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden die nodig zijn om een transactie te vergemakkelijken door middel van deze website te voltooien.

Hoe wij uw persoonlijke informatie

Wij verzamelen in het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken

Voor producten die u van ons hebt besteld te leveren

Om uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.

Sommige van de persoonlijke informatie die we verzamelen is van essentieel belang voor ons in staat zijn om nauwkeurig te identificeren, die gebruik maakt van de dienst. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen helpt ons om een profiel van die met behulp van onze dienst te ontwikkelen, dit helpt ons bij het aanbieden van producten aan de behoeften van de gebruikers van deze website aan te passen.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derde partijen

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden voor het doel waarvoor de informatie werd verzameld of gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om een transactie te voltooien namens u of u met een product dat u hebt aangeschaft. We gaan van derden aannemers om diensten voor ons, die de aannemer omgaan met persoonlijke gegevens die wij houden gaat uitvoeren. Zo hebben we momenteel bezig derden aannemers om:

Leveren producten gekocht via deze website

Zorg voor elektronische betalingsverkeer, creditcardrekening processing en aanverwante diensten

In deze situaties, de derde aannemer strikt uit het gebruik van een verboden persoonlijke informatie over u, behalve voor het specifieke doel waarvoor we hebben geleverd. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan verschillende wetshandhavingsinstanties en overheden over de hele wereld voor de veiligheid, douane en immigratie doeleinden bekend te maken. Afgezien van de bovenstaande, zullen we niet uw persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming, tenzij openbaarmaking hetzij noodzakelijk is om een bedreiging voor het leven of de gezondheid, is toegestaan of vereist door de wet, redelijkerwijs noodzakelijk is om de wet te handhaven of die nodig zijn om een vermoedelijke illegale activiteiten te onderzoeken te voorkomen.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens

We zullen veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, verhuren of te verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig alle informatie die wij over u te houden. Persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen zowel elektronisch op onze computer systeem, Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filters kunnen al onze elektronische informatie te beschermen.

Het oplossen van uw zorgen

Wilt u toegang tot uw persoonlijke informatie te krijgen, hebben een klacht over een inbreuk op uw privacy of u vragen hebben over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt stuurt u uw verzoek, klacht of vraag naar onderstaand adres. We zullen via e-mail zo snel mogelijk te reageren op uw vraag of klacht.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen deze Privacy Statement te wijzigen als onze business requirements of de wet verandert. Eventuele wijzigingen in deze privacyverklaring zal worden bijgewerkt op onze site, dus kunt u terecht op deze pagina regelmatig om ervoor te zorgen dat u onze meest recente privacyverklaring.