Over ons

Opgericht in 2010, Missydress.be is een online boetiek die inzetten voor de variant van de chique jurken te bieden met een hoge kwaliteit voor klanten, vanaf het moment dat dit merk opgericht, onze missie is om fijne en goede kwaliteit producten over de hele wereld. Onze primaire aanbod zijn Avondjurken, Trouwjurken, Formele Jurken, etc. We hebben een verantwoordelijkheid om onze supply partners, klanten en collega's om ervoor te zorgen dat Missydress producten worden geproduceerd in aanvaardbare omstandigheden.

Missydress hebben een groot aantal producten voor onze klanten en nieuwe producten wordt elke dag op deze site. Onze innovatieve marketing afdeling voortdurend op zoek gaat naar de meest modieuze kleding aan te trekken en te voldoen aan de grote vraag van onze klanten. We zijn toegewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van uw ervaring met onze brede selectie van top notch producten tegen bodemprijzen!

Als gevolg van het efficiënte productieproces, Missydress altijd biedt producten van goede kwaliteit. Daarnaast Missydress heeft massaproductie en goedkope arbeidskrachten, zodat de producten die zij biedt zijn tegen lage prijzen.

We kiezen producten te verkopen op basis van hun uitstekende ontwerpen en bewezen betrouwbaarheid. Daarom is de kwaliteit gegarandeerd. Onze QC team zal een grondige inspectie uit te voeren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product voldoet aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen, elk product dat niet voldeed aan onze QC normen worden teruggestuurd voor vervanging. Dus we zijn er zeker van dat elk product dat van ons, zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor jou.

Missydress heeft een goede kennis van de scheepvaartroutes en kiest de geschikte verzendkosten pad dat de levering sneller maakt. Gezien de verre scheepvaart, Missydress heeft professioneel personeel dat goede zorg van de jurk en packs elk stukje van de jurk heel goed.We bieden 3 verzending manier: EMS, DHL, UPS, EMS is de snelste methode en onze winkel te kiezen ems als standaard.

Missydress respecteert uw recht op privacy, uw privacy en veiligheid is het grootste belang voor ons. Ons doel is uw volledige tevredenheid en wij zijn niet in de business van het delen van uw gegevens met anderen. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen op onze beveiligde server met verschillende lagen firewall bescherming.

 

Als een hoge kwaliteit, hoge service producent. Wij zorgen voor een perfecte after-sales service. Als u nog vragen, neem dan contact met

Dienst na verkoop E-mail: [email protected]

Als u terugbetaling of omruiling nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice!