Onze Garantie

Missydress.be is 's werelds grootste bruiloft en formele kleding leverancier, met een grote reputatie voor het leveren van een perfecte jurken voor elke gelegenheid. We hebben tonnen jurken voor vrouwen en meisjes over de hele wereld gemaakt, en meer en meer klanten zijn nu ons te kiezen als de plaats om te winkelen voor hun grote dag en events!

Custom Tailored

Alle jurken zijn klantgericht, en voor elk deel wordt gemaakt door onze meester technici en individueel gesneden voor elke klant. Elke jurk is zorgvuldig handgemaakt in de site om excellentie te garanderen.

Beste kwaliteit

Missydress huurt alleen de beste kleermakers en ervaren ontwerpers, die gebruik maken van de beste productie technieken om je jurk te maken.

1. Wij selecteren zorgvuldig hoge kwaliteit kralen, parels, stoffen en draden om elke jurk te maken. We kijken voor levendige kleuren, mooie glans en rijke texturen in elk materiaal dat gaat in je jurk.

2. Veel van onze jurken zijn voorzien van mooie kralen op de mouwen, lijfje en rok. Professionele naaisters uren vakkundig naaien kralen en parels tot een elegant en klassiek ontwerp perfect voor u.

3. ruches detaillering is niet alleen decoratie voor je jurk-het kan bijdragen aan het creëren van een flatteus silhouet. Onze kleermakers niet alle ruching met de hand om de perfecte vorm en volheid op elke jurk te maken.

4. Al onze jurken zijn volledig gevoerd en gestructureerd om hun vorm te houden en vlakker uw figuur. Out full-rokken jurken gebruik maken van een harde netto-voering onder een zachte stof die comfortabel tegen de huid voelt.

Uitstekende Klantenservice

Het maakt niet uit wie en waar je bent, wanneer u een bestelling te maken of geef ons waardevolle adviezen, neem dan contact met ons op zo snel als je kunt. Wij waarderen de relatie met klanten, partners en bedrijven, zoals jij, dus onze klantenservice is hier te wachten om u te helpen. 24 uur live chat service is beschikbaar voor het nemen van al uw consultatie en vragen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.