Levering Gids

Missydress.be heeft een goede kennis van de scheepvaartroutes en kiest de geschikte verzendkosten pad dat de levering sneller maakt. Gezien de verre scheepvaart, MissyDress heeft professioneel personeel dat goede zorg van de jurk en packs elk stukje van de jurk heel goed.We bieden 3 verzending manier: EMS, DHL, UPS, EMS is de snelste methode en onze winkel te kiezen ems als standaard.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, Missydress heeft om uw bestelling te verwerken en al je items door middel van haar strenge kwaliteitscontrole testen. Hierdoor totale levertijd is verschillend van de scheepvaart tijd alleen.

Totaal Levertijd = Verwerkingstijd + Levertijd

Verwerkingstijd

Het proces tijd is 12-15 dagen voor Party & Bruiloft Speciale Gelegenheid Jurken, en 22-25 dagen voor de jurk.

Verzenden Tijd & Kosten

Het duurt ongeveer 3-8 werkdagen voor de pakketreizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, wordt de exacte levertijd op basis van de rederij (UPS, DHL, TNT, USPS, etc) standaard en de verzendmethode u hebt gekozen.

Notitie:

Wij bieden Verzekering bij £ 10 (opgenomen in Verzendkosten) om uw pakket te beschermen tegen verlies of beschadiging tijdens het transport. Alle ontbrekende nummers gemeld, Wij zullen uw bestelling direct nieuw pakket eventuele ontbrekende items worden gerapporteerd.

Standaard verzending

Standaard verzending duurt een beetje langer dan Verzending maar kost minder. Levertijden zijn tussen de 6-8 dagen naar alle belangrijke bestemmingen. Verzendkosten kunnen variëren van verschillende items. £ 25 port voor de eerste 2KG. Dan £ 8 voor elke volgende kilogram.

Verzending

Deze verzendmethode is het snelst beschikbaar. Levertijden zijn tussen de 3-5 dagen naar alle belangrijke bestemmingen. Verzendkosten kunnen variëren van verschillende items. £ 35 port voor de eerste 2KG. Dan £ 10 voor elke volgende kilogram.