Hoe te Kiezen

Elke dame wil kijken perfect op haar bruiloft of andere formele openbare gelegenheden. Onderstaande fit gids geeft wat informatie die nuttig kan zijn voor u bij het kiezen van een perfecte stijl voor je lichaam het type en het thema.

1. A-lijn

Universeel vleiend, de A-lijn silhouet is echt de beste vriend van een meisje. Door zachtjes affakkelen van de schouders naar beneden, het scheert bochten in plaats van vasthouden aan hen, om een elegant silhouet te creëren.

Is deze stijl voor u? Als je petite A-Line voegt de illusie van lengte; als je lang het kan toevoegen volheid, en als je hebt curves je liever te dekken, de A-lijn doet dat ook.

2. baljurk

De meest traditionele van alle kleding silhouetten, de baljurk voegt bochten door het accentueren van de taille en stroomt sierlijk in een volle rok. De rok is groot bij het verbergen volle heupen en het creëren van een prachtige zandloper figuur.

Is deze stijl voor u? Een perfecte keuze voor formele of "sprookje" geïnspireerde gebeurtenissen, de baljurk stijl maakt een heerlijk klassieke trouwjurk. Ziet er geweldig uit op de meeste lichaam types.

3. Column / Schede

Nauwsluitende column jurken komen in een verscheidenheid van strapless en backless stijlen. Dit moderne stijl is populair onder bruiden die willen een chique of strand bruiloft worden.

Is deze stijl voor u? Een elegante keuze voor iedereen die met brede schouders of slank, atletisch bouwt, het kan ook verlengen een petite figuur. Echter, als er bepaalde gebieden die u liever niet accentueren, haar aanhankelijk ontwerp misschien niet de stijl voor je.

4. Mermaid / Trumpet

Ook bekend als de trompet of "fit en flare", zijn zeemeermin jurken gemonteerd aan de bovenkant en flair dramatisch rond de knie.

Is deze stijl voor u? Mermaid silhouetten accentueren de buste, taille en heupen geven van een zandloper figuur, dus het is perfect voor het tonen van je rondingen.

5. Empire

Dit rijk silhouet heeft een lijfje met een hoge taille direct onder de buste. Het blik kan zowel zachte of stromende of meer gestructureerde en klassieke, afhankelijk van de stof en cut gebruikt.

Is deze stijl voor u? Het rijk silhouette vestigt de aandacht op, het verbeteren van de taille, terwijl het verzachten van de heupen, waardoor het een geweldige look voor de meeste lichaam types.

6. Mini

Voor de super sassy bruid, de steeds populairder bruids mini eindigt ruim boven de knieën en is perfect voor het pronken een paar sexy pinnen.

Is deze stijl voor u? Het is het meest geschikt voor informele of buiten bruiloften en is vooral geschikt voor de zomer het strand bruiloften. Net zo vleiend voor grotere bruiden met lange benen of korter bruiden die willen langer op hun speciale dag verschijnen.

7. Knee-length

Nog een geweldige look voor een ongedwongen bruid, de zoom van deze jurk eindigt net onder de knie.

Is deze stijl voor u? Veel petite of bochtige bruiden kiezen voor deze stijl voor zowel de elegantie en comfort. Beste voor cocktail bruiloft recepties of bruiloften tijdens de warmere maanden.

8. Tea-length

Tea-length jurken zijn voorzien van een zoom die overal tussen de onderkant van de knie en de onderkant van het kalf valt, het creëren van een elegante en toch casual stijl. Populair in de jaren 1950, deze stijl is een goede keuze voor diegenen die willen een vintage touch toe te voegen aan hun huwelijk ensemble.

Is deze stijl voor u? Tea-length jurken zijn ideaal voor het tonen van je benen en aandacht te vestigen op een mooi paar schoenen! Een populaire keuze als een "tweede" kleding te veranderen in voor uw receptie.

9. enkellange

De enkellange jurk is ingesloten direct aan de enkels, waardoor het tonen van je voeten en schoenen. De rok kan zowel volledig of fitting.

Is deze stijl voor u? Groot voor bruiden die zich willen presenteren als slim, stijlvol en modern. Omdat de zoom van deze rok de grond niet raken, is het ook zeer gewild voor outdoor bruiloften of voor de bruid die gewoon niet willen gasten intensivering op haar jurk!

10. Floor-length

Net iets langer dan de enkellange jurk, rok is deze stijl niet bedoeld te slepen op de vloer, maar zweven enkel duim erboven. Sommige vloer-length jurken te komen met details langs de zoom om de stijl te accentueren.

Is deze stijl voor u? Eerder dan het hebben van uw schoenen en voeten onder uw toga, hebben ze zichtbaar kunnen vaak 'balans out' uw bruiloft ensemble. Waarom niet een andere kleur toe te voegen aan uw bruiloft ensemble, bijvoorbeeld rood, en draag een paar schoenen in die kleur? Gasten zullen aangenaam verrast zijn als ze zien een opvallend paar schoenen gluren uit als je loopt door het gangpad!