Aandacht & Zorg

Product Outsourcing

Wij beheren en categoriseren groot aantal vertrouwde fabrikanten op basis van hun bijzondere kwalificatie, we bouwen ook afzonderlijke profielen voor elke leverancier werken we met en scoren ze volgens standaarden zoals: Positieve reactie verdiend, gemiddelde order procedure tijd etc. Deze site draait een periodieke evaluatie op de lijst van de bestaande leverancier van die arme uitgevoerd leveranciers te elimineren, blijven alleen die goed gepresteerd en klantgericht fabrikanten.

Order Bevestiging

Net als in de mode-industrie, de grootte en de kleur van de jurk zijn gevoelige elementen, die onze klant shopping ervaring gemakkelijk kunnen ruïneren. Om beter te kunnen oplossen van deze kansen, hebben we een Orderbevestiging Unit onder de customer service afdeling; Deze eenheid is verantwoordelijk voor het bevestigen van elk detail op uw bestelling.

Productinspectie

We dubbel te controleren van het product vóór de aflevering het uit, zelfs weten dat we onze fabrikanten zijn alle vertrouwen waardig. Hier is hoe het gaat:

1. Uw product zal precies worden geproduceerd volgens het tijdschema door ons geregeld, en het item geproduceerd zal worden overgedragen aan ons centrum door een groep van hoog opgeleide inspecteurs na voltooiing te inspecteren.

2. Een eenvoudige controle zal worden uitgevoerd om te zorgen dat het product in overeenstemming met de bestelling, en we deden vangen elke nadere eis vermeld op uw bestelling.

3. Onze QC team zal een grondige inspectie uit te voeren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product voldoet aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen, elk product dat niet voldeed aan onze QC normen zal worden teruggestuurd voor vervanging.

4. Voor die producten overleefde in onze QC inspectie zal worden doorgegeven aan de verpakking team.

Product Verpakking

Onze verpakking team zal een goede verzorging van elk item overgedragen aan hen om eventuele schade tijdens het verpakkingsproces te voorkomen. Onze verpakking personeel aannemen vele nieuwe manieren om de versterking van de externe boxen, dus om uw pakket meer luchtdichte, water-dak en druk resistant.They ook ons leveringsschema synchroniseren met de grote koeriers zoals UPS, DHL, EMS, en met deze inspanningen, kunnen we altijd de goede om pakketten verscheept naar het Verenigd Koninkrijk te gaan door de vroegste vlucht beschikbaar.

Pakket Tracking

Kort na uw pakket wordt verscheept, onze logistiek centrum en ons systeem zal u een email sturen met daarin automatisch uw tracking nummer; u kunt beginnen met het bijhouden waar uw pakket aangekomen meteen; Maar dat betekent niet dat onze plicht eindigt hier, omdat de verantwoordelijkheden is nu ingeschakeld terug naar de afdeling klantenservice, en onze klantenservice is altijd te wachten op uw kant tot uw pakket veilig aangekomen op uw deur, het allerbelangrijkste, u tevreden bent met het item ontvangen.

Hieronder gaan we kleding voor illustratie, dat betekent niet noodzakelijkerwijs zullen we alleen gespecialiseerd in kleding industry.Ever geschokt door het product aangekomen op uw deur, die super hoge kwaliteit of perfect fit grootte heeft? Op onze site, is onze bron team altijd graven en verfrissende lijst onze leverancier om ervoor te zorgen dat elk van onze groothandel, detailhandel of de eindgebruiker de meest up-to-date producten kunnen hebben aan de laagste prijs.

Hoe schoon te maken en behouden?

Over Cleaning

De beste manier om een trouwjurk of avondjurk grondig te reinigen voordat u het om de jurk te nemen om een hoogwaardige, professionele reiniger die gespecialiseerd is in bruiloft kledij en avondjurken. Echter, als de jurk is nog steeds erg schoon met slechts een paar kleine vlekken, zijn er manieren een persoon kan behandelen of spot-het reinigen van de jurk thuis.

1. Bepaal welke stof van de jurk is gemaakt van. Als het kledingstuk is van zijde, kant of een vintage jurk, het is beter het gereinigd door een professioneel te hebben.

2. Controleer de jurk zorgvuldig om vlekken te vinden, met inbegrip van vlekken van perspirations, voedsel, vloeistoffen en make-up. Als de jurk is full-length, zal de zoom meeste kans hebben verzameld vuil.

3. Gebruik witte, droge, absorberende doek zachte bout de satijnen na toepassing een geschikte reinigingsvloeistof, zoals beschreven in de volgende stap. Voor het aanbrengen van een vloeistof of reinigingsmiddel om een vlek, test het op een minder zichtbare deel van de stof om te voorkomen dat verkleuring van de jurk.

4. Breng waterstof voor wijn, zweet en bloed vlekken. Waterstofperoxide kan stoffen bleken echter, dus laat het niet zitten op het weefsel te lang als de jurk is een andere kleur dan wit. Voor inktvlekken, breng dan een lichte nevel van haarlak. Voor de vette vlekken zoals make-up of voedsel, breng dan een stomerij oplosmiddel of een mengsel van water en zeep.

5. Na blotting zo veel van de vlek mogelijk, breng dan een paar druppels witte azijn en dep opnieuw. Vervolgens spoelen het gebied van stof met water, dep opnieuw en laat vervolgens de ruimte om te drogen.

6. Om een vuile zoom schoon, genieten de zoom voor een paar uur in warm water gemengd met detergent, let daarbij goed op de rest van de jurk uit het water te houden. Met een tandenborstel, wrijf de zoom met de schuimende water om al het vuil los te maken. Spoel grondig met water.

7. een jurk niet hangen op een hanger te drogen na spot reinigen. Natte stof is zwaar, en de jurk kan uitrekken of scheuren. In plaats daarvan plaatst u de jurk over een schone droogrek. Het rek moet geplastificeerd of vinyl gecoat zijn, zoals splinters uit een houten één van de jurk of roest van een metalen kon de jurk vlekken kon scheuren.

Over Behoud

Als u zo veel zorg in het behoud van uw jurk als je bij het kiezen van het deed, kan worden genoten als een erfstuk voor de komende generaties.

1. Sla de zak je jurk kwam, of breng langs een plastic zak om de jurk te beschermen op weg naar de stofzuiger.

2. Vraag uw stofzuiger voor een speciale zuurvrije doos om uw kleding op te slaan in, en pak het in zuurvrij vloeipapier. U kunt ook de jurk hangen door het lijfje door naaien bandjes die zijn een beetje korter dan het lijfje op de taille, het op een gewatteerde hanger en verpakken in een schone witte katoenen doek.

3. Bewaar de jurk in een gematigd, droge plaats, uit het directe zonlicht.

4. Controleer uw jurk op elke verjaardag om te controleren of verkleurde gebieden of gemiste vlekken en om je jurk "ademen."